1. Saria, Jakitea jatetxea: Tolosako Botarri.
2. Saria, bertako produktua: Pierre Oteiza (Aldude, Behe Nafarroa).
3. Saria, pintxo tradizional onena. Txipiroi pintxoa (Oteiza taberna, Alde Zaharra, Donostia)
4. Saria, plater tradizional onena: Galeper eskabetxatu entxalada (Xabier Zapirain, Gurutze-Berri Jatetxea).
5. Saria, euskararen erabilera eta sustapena: Ikili Taberna (Donostia).
6. Saria, ibilbidearen errekonozimendua, hiru pertsonei: Gregoria Igoa, Azpikoetxe Jatetxea (Legazpi), Hilario Arbelaitz, Oiartzungo Zuberoa, eta Natividad Orcasitas, Casa Garras (Karrantza).
7. Saria, bertako produktuaren erabilera: Iñaki Telleria eta Iñigo Urkijo (Kuko jatetxea, Ormaiztegi).
8. Saria, gastronomia eta elkartasuna uztartzea: Imanol Apalategi (Etiopia Utopia).
9. Saria, gizarteratzea euskal gastronomian: Marta Deulofeu (Albizturko Ostatua).
10. Saria, Mikel Corcuera kazetaritza gastronomikoa: Javier Yurrita (El Diario Vasco).
11. Saria, jatetxe eta produktu onenaren saria: Igor Arregi (Kaia Kaipe, Getaria).