Azoka ekologikoaren puntu garrantzitsuenetariko bat Ekoerrezeten erakusketa izango da, OSOACooking-eko Ane Agirre sukaldariaren eskutik. Eguerdiko 12:00etan, Agirrek "Ekoizpen duina kontsumo herrikoia" lelopean, sukaldaritza erakusketa egingo du, eta osagai ekologikoekin prestatutako errezeta osasuntsuak partekatuko ditu bertaratutakoekin.
Honako ekoizle hauek hartuko dute parte azokan:
- Bereziartua (Iurreta) – Barazkiak eta kremak
- Aldaba Zahar (Tolosa) - Ogia
- Pikunieta (Antzuola) - Ardi gazta
- Berbelar (Aia) - Behi gazta
- Bego Villar (Hernani) - Mermeladak eta kontserbak
- Aikur (Urretxu) - Eztia
- Gatz Museoa (Leintz Gatzaga) - Gatza
- Pasta Martinelli (Beriain) - Pasta
- Conservas Garavilla (Zamudio) - Arrain kontserbak
- Aitor Bastarrika (Zarautz) - Arropa
- Lurreko Aromáticas y Biodiversidad (Prejano) - Infusioak eta olio ondu ekologikoak
- Biolur (Bergara) – Informazio gunea