Santakrutzetan irabazle izan zen pintxoa igande honetan dastatzeko aukera izango da

Aiurri 2025ko mai. 27a, 19:31

Aurtengo saridunak, Jai Batzordeko kideekin eta epaimahaikideekin.

Santa Krutz jaietako pintxo lehiaketan Zumea kaleko Gaztelutxo tabernakoa izan zen onena. Igande honetan berriro dastatzeko aukera izango da.

Poz handia hartu zuten tabernako kideek eta sariak oihartzun handia izan zuen. Gauzak horrela, igande honetan, pintxoa dastatzeko aukera izango da 12:30ak eta 14:30ak artean.

Okela

Pintxoa okela xukatuarekin (erdaraz, carne mechada) egina dago. Okela gisatua da, eta su motelean prestatzen da, sarritan zezenez edo txerriz, samur geratu eta xehatu arte.

AIURRI hedabideak eskualdeko nortasun hitzak jaso eta zabaltzen ditu. Harpidedun eginda, tokiko albisteak euskaraz lantzen dituen komunikabidea babestuko duzu.
Egin AIURRIkide!