Egitaraua:
Abenduak 6, ostirala
11:30 - Sagardo Berriaren eta baserriko produktuen iritsiera Frantzia pasealekura.
11:30 - Aitor Mendiluze eta Agin Labururen bertso solasaldia, garai bateko ohitura zaharrari hitza jarriz.
11:45 - Sagardo Berriaren eta baserriko produktuen garraioa Sagardo Apurura.
12:30 - Sagardo Apurua 2019 inaugurazio ekitaldia – Hika teatroaren estreinaldia SAGAR HARAGIZ emanaldiarekin.
18:00 - Txerri errea dastatzeko aukera (bukatu arte).
19:00 - Dastatze gidatua (3 pintxo eta 3 sagardo).
20:00 - Dastatze gidatua (3 pintxo eta 3 sagardo).
Abenduak 7, larunbata
10:30 - Uzta berriaren aurkezpena 7 lurraldeen izenean .
13:00 - Dastatze gidatua (3 pintxo eta 3 sagardo).
19:00 - Bertso-dastatze musikatua Aitor Mendiluze eta Unai Agirre bertsolariekin eta Imanol Kamio musikariarekin.
20:00 - Miren Narbaizaren kontzertua MICE aurkeztuz.
Abenduak 8, igandea
11:30 - Museo enogastronomikoen sarearen tailerrak: Sagardoetxea, Igartubeiti, Gaztaren Interpretazio Zentroa, Txakolingunea y Gatz Museoa. Bakoitzak 40 minutuko tailerrak eskainiko ditu ordena honetan, 15:00ak arte.
11:30 - Sergio Nguema – Kale dantzaren Masterclassa.
13:15 - Sergio Nguema – Kale dantzaren kalejira.
13:30 - Sergio Nguema KONTZERTUA – sagar muztio naturalaren dastatzea.
14:00 - Juan Di Lago DJaren eskutik itxiera jaialdia.
Abenduak 9, astelehena
13:30 - Harrera.
14:00 - Bazkari maridatua: Euskal sagardoak bertako produktuekin uztartuko dituen otordua izango da jatetxeetan eman daitezkeen aukerak azaltzeko Diametro 200 jatetxearen eta Luis Irizar eskolaren eskutik.
18:00-18:45 - Dani Corman. Nazioarteko Sagardoak.
19:00-21:00 - Show Room-a Euskal Sagardoa.
*Show Room-a dagoen bitartean, Euskal Herriko gaztak eta Eusko Labela duten haragiak modu desberdinean prestatuta dastatzeko aukera izango da Txomin Parrillaren eskutik.