Eli Errondosorok eta Amaia Agirrek erakutsi ziguten bi hitzetan zer den sukaldaritza makrobiotikoa eta, ondoren, afalduko genuen menua prestatzeari ekin genion:
-Miso zopa barazkiekin
-Seitana laranja erara
-Artatxiki pastela kakahuete edo tahini saltsarekin
-Osawa pastela
Barazkiak txikitu, osagai berriak zer ziren eta nondik datozen ikasi, produktuak usaindu, elkarren zalantzak argitu… Elkarlanean eta gustura aritu ginen prestaketa lanetan, baita mahai inguruan dastatzen ere!
Eskerrak eman nahi dizkiegu Eliri eta Amaiari irakatsi zigutenagatik, Merce Brau Mintzalaguneko kideari azken-burua etxean eginda ekartzeagatik eta Peña Santa Krutz elkarteari ateak zabaltzeagatik! Afari goxoa, giro epela lagun!
Argazki guztiak HEMENTXE dituzue ikusgai.