Azaroaren 14ra arte Nafarroa hegoaldeko produktuez osatutako saskiak eskatzeko tartea izango da. Kanpainaren aurkezpen ekitaldian Eneko Guridi Errigorako lantaldeko kideak honakoa nabarmendu zuen: ”Nafar hegoaldeko euskalgintzak hain beharrezkoa duen elkartasunezko bultzada anaikor bat bidaltzeko garaia heldu da; baita zonalde hartako nekazariei beraien ogibidean laguntzekoa, edota ekimen alai, anitz eta behetik gorakoa hauspotzekoa ere bai. Alegia, herria egitekoa.”
Bi saski aukeran
Saski zuria
50 euro. Epea: Azaroak 14.
Zainzuri estra lodiak (Iturri, El Agricultor edo Larrinaga) Orburu-bihotzak (Ebron edo Maria Jesus), Pikillo piper osoak (El Escolar, Iturri edo El Agricultor), Ardo beltz ekologikoa (Azpea, Lezaun, Mendiko edo Bagordi), Ozpin ekologikoa (Mendiko edo Lezaun), Melokotoia almibarrean (Almanaque), Pasta ekologikoa (Martinelli), Arroza (El Alcaraván), Teilak (El Molinero edo Monasterio de Cascante), Patxaran-pastak (Urrutia), Molineritoak (El Molinero), Tomatea olioarekin (Pedro Luis), Pikillo piper mamia (Gobeiaberri).
Saski beltza
50 euro. Epea: Azaroak 14.
Zainzuri estra lodiak (Iturri, El Agricultor edo Larrinaga) Orburu-bihotzak (Ebron edo Maria Jesus), Pikillo piper osoak (El Escolar, Iturri edo El Agricultor), Ardo beltz ekologikoa (Azpea, Lezaun, Mendiko edo Bagordi), Ozpin ekologikoa (Mendiko edo Lezaun), Melokotoia almibarrean (Almanaque), Oliba-olio birjina estra (Bardea, Castillo de Ablitas, Ekolo, La casa del aceite edo Biosasun), Mahats-zuku ekologikoa (Ekolo), Potxak (Maria Jesus), Aran-marmelada (Pedro Luis), Almendrak (Ablitasgo kooperatiba), Kardu ekologikoa (La Churta), Pikillo saltsa (Maria Jesus).
HERNANIN SALGAI
AEK, Langile Ikastola, Karabeleko Ekonekazaritza eta Lurreko Ekodenda.
ANDOAINEN SALGAI
Aita Larramendi ikastola, AEK eta Ernaitza Liburudenda.
ADUNAN SALGAI
Uztartza taberna