Urnietak Leizaran garaitu zuen, eskualdeko derbian

Erabiltzailearen aurpegia Aiurri 2016ko ots. 17a, 01:00

Urnieta 29-27 Leizaran
Eskubaloian, gizonezkoen arteko senior mailako partidaren kronika bidali dute Urnieta KE elkartekoek: “Gorritxoek ez zuten hasiera ona izan, aurreko jardunaldietan emaitza onak emandako 3-2-1 defentsa andoaindarren eraso-jokoa oztopatzeko ez baitzen baliagarria izaten ari. 6-0 joko sistemara aldatu eta atsedenaldira parekatsu iristea lortu zuten (12-13).

Bigarren zatiaren hasieran Jokin Jimenez eta Patxi Morandeiraren mutilek markagailuan aurrea hartzea lortu zuten, batez ere John Sanchezen inspirazioari esker.  Partida amaitzeko zazpi minutu falta zirela, gorritxoek 5 goleko aldea zuten. Erasoan huts egiten hasi zirenean Leizaranen presioa iritsi zen. Hala ere, garaipenari eutsi zioten”.
Urnietako goleatzaileak: John Sánchez (8), Beñat Semperena (5), Eneko Urruzola (5), Iñaki Ibañez (3), Josu Arruarte (3), Gorka Vicente (3), Eneko Salaberria (2).