Areto futbola, kronika eta partidak

Erabiltzailearen aurpegia Aiurri 2008ko aza. 27a, 12:15

EUSKALDUNA 3–4 ALLERRU LEZO
Golak: Alberto "Ziborg" Bayon, Jon "Robinxou" San Jose, Oskar "Latigo" Lasa.
ARETO FUTBOLA, NAZIONAL B.  Hil ala biziko partida jokatu zuten pasa den larunbatean bi taldeek. Biak sailkapeneko azken postuetan kokaturik,  3 puntuak oso garrantztsuak ziren. Urdiñak aurretik jarri ziren markagailuan,  lezotarrak kontraerasora ateratzen ziren arrisku handia sortuz. Halako batean zorte apur batekin Allerrukoen gola iritsi zen. Lehen zatia amaitzear zegoela, ordea, Euskaldunak bigarrena sartu zuen.
Bigarren zatian ordea gauzak zeharo aldatu ziren. Baloi jabetza lezotarrena zen eta partidaren nondik norakoa eramaten jakin zuten. Hiru gol bikainekin partidan aurretik jartzea lortu zuten 2-4 koa zegoen markagailuan eta orduantxe esnatu ziren andoaindarrak kantxa guztian presioa eginez.
Oskar "Latigo" Lasak 3-4koa sartu zuen honela partida amaitzeko 2 minutu falta zirela partida erabat irekita zegoen. Honela amaitu zen partida. Andoaingo jokalariak erabat etsita joan ziren aldageletara. Animo oraindik denboraldia oso luzea baita!!

EUSKALDUNA 6–3 ZUZENBIDE