Euskalduna Andoain, kronikak eta partidak

Erabiltzailearen aurpegia Aiurri 2008ko urr. 9a, 14:41

EUSKALDUNA
EUSKALDUNA 1–2 HONDARRIBIA
Gola: J.Fernandez.
PREFERENTE. Bosgarren minutuan irabazten hasi zen etxeko taldea. Jokoa noraezean zegoela, Andoaingo taldeak tarteka erakutsi zuen kirol maila. Aukerak izan zituen baina golik egin gabe. Ordea, azken hamar minututan golak kanpoko aurkariak egin zituen. Gol aukerak hobekien baliatu zituela, alegia.

HERRERA 2–1 EUSKALDUNA
JUBENILAK. Jokoan hobekuntza nabarmena nabaritu zen.

EUSKALDUNA 8–1 INTXAURRONDO
Gola: Julen Baraniaran (3), Borja Garcia, Iker Jimenez, Alvaro Toledo, Aitor Arruti eta Axel Garcia.
KADETEAK A. Ez zen partida bizia izan eta egotekotan kolore bakarra izan zen: urdiña.

LUBERRI 2–6 EUSKALDUNA
Gola: Alejandro Cadena (3), Ander Doncell, Alain Palacios eta Sebas Velasco.
KADETEAK B. Emaitza oso ona Andoaingoen alde. Garaipen garbia.

EUSKALDUNA 2–0 ALLERRU
Gola: Iratxe Larraz, Leire Aizpurua.
KADETEAK, F8 NESKAK. Tinko, indarra baliatuz eta kalitatezko jokoa eginez Allerru garaitzen asmatu zuten.

EUSKALDUNA 4–0 URNIETA
Golak: Beñat Arizaga, Miker Rodríguez, Dennis Torrecilla eta Igor Herrero.
INFANTILAK. Garaipen berria lortu zuten, zelaian jaun eta jabe zirela agertuz. Mikelek sartutako gola, gainera, sekulakoa izan zen.

JARRILLEROS 6–2 EUSKALDUNA
Golak: Jarrilerros (bere atean), "Krusaito" Ramirez.
ARETO NAC-1B. Partida zaila zuten. Portugaletekoa esperientzia handia duen aurkari gogorra da eta ez da erraza han puntuak lortzea.

EUSKALDUNA 2–2 UDA/IZOTZ
Golak: Julen Torregaray, Jon Rodriguez.
ARETO 3.MAILA. Eskarmentu handiko jokalarien aurka lehiatu ziren etxekoak. 0-2ko markagailua berdintzeko lan handia hartu zuten.