Erabiltzailearen aurpegia Aiurri 2007ko mar. 27a, 16:08

ARETO FUTBOLA
ANCLA DOSANPOR    4
FRUTAS ADARRA    4

Golak: Andoni "Kanoute" Tena, Iker "Tamariz" Matute, Javier "Cassano" Patiño eta Arkaitz "Bombas" Urdapilleta.

Partida zaila sestaotarrak bigarren postuan baitira sailkapenean. Andoaindarrek zonakako  defentsa bat ezarri zuten kantxa erdian baloia sestaotarrei utziz. Atsedenaldira 2-1eko emaitzarekin joan ziren andoaindarrak. Bigarren zatian ordea andoaindarrek daramaten futbola erakutsi zuten eta 3 minutu falta zirela aurretik ziren markagailuan 3-4ko emaitzarekin. 3 minutu horietan jo ta fuego ibili ziren sestaotarrak eta emaitza berdintzea lortu zuten partida launa berdinduz, horixe izanik partidako azken emaitza.