Andoaingo euskera, bihotzetik kalera

Jana eta edana, nahi adina

Aiurri 2024ko aza. 7a, 10:23

Goikoplazan Txomin Parrillakoak, Gaztañaga sagardotegikoak eta artisautza-garagardoa dastatzeko aukera izango da.

Txomin Parrilla

Txomin Parrillakoek postua ipiniko dute, goizez nahiz arratsaldez. Usain goxoak erakarrita, ez dira gutxi Goikoplazara hurbilduko direnak.

Sagardoa

Gaztañagaren sagardo kupeletik zuzenean edateko aukera izango da, larunbat honetan. Zero kilometro azoka izanik, bertatik bertara dagoen ekoizleari esker, bertan landutako edaria dastatu ahal izango da.

Artisautza Garagardoa

Iker Etxebestek ekoiztutako garagardoa dastatu ahal izango da. Izan ere, garagardoak ñabardura asko dauzka eta, ardoarekin egiten den bezala, usaindu eta dastatu egin daiteke bere gorputza, kolorea eta bestelako ezaugarriak aztertzeko.

Merkatariei, Udalari eta boluntarioei esker

AIURRI hedabideak eskualdeko nortasun hitzak jaso eta zabaltzen ditu. Harpidedun eginda, tokiko albisteak euskaraz lantzen dituen komunikabidea babestuko duzu.
Egin AIURRIkide!